مساجد سنگرهای مستحکم انقلاب

ساخت وبلاگ
چشمه زلال مبارزه بر ضد باطل در طول تاریخ از مسجد جوشیده است. حضرت امام رحمه الله با شناخت موقعیت و نقش مسجد، خطاب به مسلمانان جهان می فرمود: «اگر حرم و کعبه و مسجد و محراب، سنگر و پشتیبان سربازان خدا و مدافعان حرم و حرمت انبیاء نیست، پس مأمن و پناهگاه آنان در کجاست؟»

امام بزرگوار با تأکید بر نقش محوری مسجد در خنثی کردن نقشه های دشمنان اسلام می فرمایند: «اینها از مسجد می ترسند. من تکلیفم را باید ادا کنم؛ به شما بگویم. شما دانشگاهیها شما دانشجوها، همه تان مساجد را بروید پر کنید! سنگر هست اینجا؛ سنگرها را باید پر کرد.»

و در جایی دیگر می فرمایند: «مساجد و محافل دینیه را که سنگرهای اسلام در مقابل شیاطین است، هر چه بیشتر گرم و مجهز نگه دارید!»

حضرت آیت الله خامنه‌ای، تشکیل مسجد را از ابتکارات اسلام برای شکل دادن به اجتماعات و ارتباطات مردم بر محور «ذکر، نماز و توجه به خداوند» خواندند و افزودند: در تاریخ اسلام، مسجد مرکزی برای مشورت، همکاری و تصمیم‌گیری در مسائل مهم اجتماعی، سیاسی و نظامی بوده است.
رهبر انقلاب از همین زاویه بر اهمیت مسئله نماز تأکید و خاطرنشان کردند: نماز باید با کیفیت و توجه عمیق به خداوند متعال، و به‌دور از آفاتی همچون غفلت و ریا باشد و نقش ائمه جماعات در تبیین و ترویج عملی و زبانی مسئله نماز به عنوان حقیقتی جذاب و شوق‌انگیز بسیار مهم است.

انچه این دو بزرگوار فرمودن اگر درست عملی واجرایی می شد کشور بیمه بود.

از دهه هفتاد به بعد یک نوع رفتار شتابگر درجامعه صورت گرفت . همزمان با اغاز جنگ نرم فرهنگی دشمن علیه ایران وانقلاب هرچند مقام رهبری بارها این خطر را گوشزد نمودند. اما متولیان امر نتوانستند کار مناسبی انجام دهند.رسانه ها ومطبوعات هم درست عمل نکردند.

خیلی از مساجد بجای ماندن در صحنه ومقاومت در مقابل روشهای جدید جنگ دشمن  با وروده عده ای از افراد بیشتر به حاشیه رفتند.برخی  امام جماعت ها وهیت امنا ها موضوع را درست بررسی نکردند و نقش وجایگاه مسجد را درک نکردند. مسجد باید مستحکمتر وبا اقتدارتر در محله ها حضور می داشت.

 روزگار ی مساجد 24 ساعت باز بودند و هرکسی در هر زمانی می توانست به انجا روفت امد داشته باشد. مسجد زنده بود و جزی از زندگی مردم شده بود.

 وجود برخی امام جماعت های خوش فکر ومردمی در مساجد کم شد. روزگار امام جماعت با اکثر مردم محله از نزدیک در ارتباط بود. واز حال مردم باخبر بود . واین رفتار موجب می شد همه برای پاسخ به دیدار امام جماعت در مسجد بیایند . وزمانی را در مسجد سیر نمایند.کم کاری برخی از امام جماعت ها موجب شده رفت امد به مساجد کم شود. ورفتار اشتباه دیگری که صورت گرفته است بسته بودن مساجد تا اذان مغرب است. ضربه ای سنگین به بخشی از فضای معنوی محله وجامعه. پخش برخی سریالهای رمضانی هنگام برگذاری نماز جماعت مغرب  نیر کم تاثیر نبود. برخی حرکات رسانه ملی درست نبود . دربیشتر برنامه ها مذهبی ایام رمضان افراد مسجدی با بچه هایشان مشکل داشتند به نوعی مسجدی را سنتگرای مطلق می دانستند.

ضربه زدن برخی سیاسیون .دوری کردن برخی از سیاسیون که از طریق همین مساجد به قدرت رسیدن و عوض نمودن راه وروشهای قدیمی( وتقلید از غرب نمودن برای تبلیغات انتخاباتی. دادن شام ونهار برگزاری مراسم در سالنها و هتلها )هریک علیه ساختار درست مساجد بود.

مسجد پایگاه سیاسی بود در زمان جنگ نقش خوبی به نمایش گذاشت. حجمه علیه مساجد را باید درست شناخت .

 و همچنین برخی امام جماعت ها برای دوری از برخی مسائل. کار سیاسی در مسجد را محدود کردند و متاسفانه کار درست را هم انجام ندادند. بصیرت افزای  نداشتند . درمقابل فضای مجازی جدید روش کاری درستی در پیش نگرفتند.

باید برخی از این روش ها احیا شود . باید پایگاه های مقاومت  فعالیت بیشتر داشته باشند. باید امام جماعت از اموزشهای به روز بهرمند شوند. باید در مقابل جنگ نرم و فرهنگی کار درست صورت گیرد.

 باید نقش مسجد عالیتراز گذشته شود. باید سنگر هار حفظ نماییم.اینهاسنگرهای دفاع از اسلام وانقلاب هستند.

 

خبری علمی تاریخی اطلاع رسانی...
ما را در سایت خبری علمی تاریخی اطلاع رسانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sepehrmksa بازدید : 170 تاريخ : چهارشنبه 17 شهريور 1395 ساعت: 2:56